BRUTARIE STOCARE Sisteme automatizate pentru stocare, transport si dozare materii prime sub forma de pulberi sau lichide In functie de caracteristicile produsului, temperatura si conditiile de mediu care pot  influenta calitatea produselor oferim 4 tipuri de silozuri interioare si exterioare:

  • Siloz din material Trevira
  • Siloz din otel inoxidabil
  • Siloz din aluminiu
  • Siloz din fibra de sticla

  MALAXARE Gama variata de sisteme de malaxare, ridicatoare, palnii de preportionare potrivite pentru toate tipurile de activitati din cadrul patiseriilor si brutariilor artizanale si industriale   DIVIZARE Sisteme performante de divizare pentru toate tipurile de aluat folosite in brutariile artizanale si industriale. In functie de consistenta aluatului si viteza de divizare se folosesc metode diferite de divizare  

  1. Divizare volumetrica
  2. Divizare gravimetrica

    MODELARE Modelatoare pentru toate tipurile de aluat, incepand de la cele foarte hidratate si pana la aluaturile tari. Oferim modelatoare conice si modelatoare pe lung pentru o gama variata de produse de patiserie.   DOSPIRE Sisteme de dospire si intarzierea dospirii.   CONGELARE Sisteme de conservare și șocare termică a bucăților de aluat. Camere pentru păstrarea produselor proaspete, congelate si/sau semi-coapte.   COACERE Gamă variata de cuptoare pentru brutării, patiserii, cofetarii si magazine: cuptoare cu convecție, cuptoare cu vetre, cuptoare rotative.       RĂCIRE Pastrare/conservare eficientă pentru produse coapte in vederea depozitarii sau ambalarii ulterioare.   FELIERE Sisteme manuale, semi-automate si automate de feliere potrivite pentru brutarii, magazine si hypermarketuri.   AMBALARE Sisteme manuale, semi-automate si automate de ambalare cu folie termocontractibila si pungi preformate cu clips.   SPĂLARE Gama noastră de echipamente cuprinde:

  • mașini de spălat vase, ustensile, navete, tăvi
  • mașini de spălat tip tunel pentru industria alimentară precum și echipamente potrivite pentru brutării, patiserii si cofetării

  CONSUMABILE Comercializăm consumabile pentru brutării: cărucioare, tăvi, forme, uleiuri, emulsii, clipsuri   SERVICE Oferim service, constatări tehnice, revizii și piese de schimb. Deasemenea oferim instruire personal pentru echipamente brutărie, patiserie, cofetărie si gelaterie.